Keluarga

Helik0pter terhempass berhampiran Taman Melawati.

Laporan awal menyatakan terdapat 4 mngsa, 2 lelaki dan 2 perempuan dimana 2 didapati tidak sedarkan diri. – Foto pembaca Astro AWANI KUALA LUMPUR:Pengarah Bomba Selangor Norazam Khamis mengesahkan berlaku kejadian helikopter terhempas berhampiran Taman Melawati, Ampang, Selangor kira-kira jam 12 tengah hari tadi. Kejadian melibatkan dua buah helikopter yang dipercayai bertembung di udara sebelum…

Keluarga

Roslan Ramlan, 54, yang berbaju biru dan bersila di hadapan jenzah menantu undang sebakk.

MELAKA – Seorang bapa mentua yang sebak dan pilu duduk di sebelah jenazah menantunya, Allahyarham Zulhilmi Razali, 26, yang maut dalam kemalangan di Jalan Bukit Katil pada awal pagi tadi. Gambar Roslan Ramlan, 54, yang berbaju biru dan bersila di hadapan jenzah menantu keduanya itu tular di media sosial, Facebook sejak siang tadi. Roslan berkata,…

Keluarga

Baru je smggu suami meniggal, xsangka mertua terus rem0ve dr grup famili.

Acap kali kita dided4hkan dengan kisah maIang men1mpa baIu yang baru sahaja diuji dengan pemerg1an suami. Lebih menyed1hkan lagi apabila berlaku juga plot ‘drama’ perebutan harta pus4ka peninggaIan Allahy4rham meskipun tanah kvburnya masih lagi merah. Tidak ketinggaIan Akhtar Syamir turut berkongsi kisah yang nyata membuka mata ramai. Baru seminggu suami ‘perg1’, isteri dah dibvang group…

Keluarga

Neelofa Dan PU Rizz Bakal Mendirikan Rumahtangga, Ibu: “Insan Ini Dpt Membahagiakannya”.

Ibu pengacara Neelofa, Noorkartini Noor Mohamed mengesahkan spekulasi anak perempuannya dirisik Pu Rizz melalui muat naik foto dan kemas kini di akaun Instagramnya, sebentar tadi. Kartini mengatakan diirnya bahagia kerana Neelofa sudah menemukan insan istimewa yang bakal membimbing bidadarinya. “Bismillahhirohmanirohim Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim.. syukur ku padamu Ya Rabb .. saat yang ku…

Keluarga

Wanita H4miI Nekad JuaI GinjaI Utk Teruskan Hidup, Kisahnya Mndapat Prhatian Menteri Agma.

Realiti kehidupan hari ini sememangnya agak svkar. Ditambah dengan p4ndemik yang melanda dunia, lebih ramai yang mengalami masaIah dari segi kewangan. Terdes4k sangat untuk hidup. Pesonaliti televisyen, Ahmad Fedtri Yahya baru-baru ini ada memvat naik satu mesej yang diterima daripada seorang wanita yang meminta bantuannya untuk bertanyakan kepada orang ramai sama ada memerIukan buah pinggang…

Keluarga

Mlm tu sengaja aku duduk couple seat,dia ckp sng nak dakap aku,dia kena pilih tunang dia atau aku mlm tu.

Baca perlahan-lahan dan ambillah Pengajaran apa yg pernah berlaku kepada saya ini. Jadikan ini sebagai panduan. Assalamualaikum semua. Aku jenab berumur lebih 20 tahun. Dalam hidup setiap orang mesti tak lari dari kisah cinta nak nak umur yang makin meningkat dan serius dalam hubungan tetapi sebaliknya. Apa yang kita berharap dan merancang tak semestinya akan…

Keluarga

anak ceria di tanah perkvburan sblum Jnazah ibu dikebumi sehinggalah kain pnutup wajah diselakk.

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap bagi artikel ini. Terima kasih. Namun, sebuah skuad yang menguruskan jenaz4h berdepan dengan situasi yang berbeza apabila seorang anak kelihatan ceria ketika proses pengurusan jenaz4h ibunya. Pengerusi Eksekutif Skuad Pengurusan Jenaz4h Malaysia (SPJM), Muhammad Rafieudin Zainal Rasid berkata, pasukannya menyelesaikan satu kes wanita warga emas yang…

Keluarga

Suami Bengang Balik Rumah Takda Makanan kerana Istri Asyik Berzumba, tindakan suami buat ramai geli ht.

Sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula suami isteri. Sudah menjadi adat dalam kehidupan berumah tangga, kadang kala pastinya ada isu yang membuat pertelingkahan. Namun begitu, sikap amarah seharusnya dikawal agar tidak menyesal di kemudian hari. Seperti apa yang dilalui pasangan suami isteri ini, menerusi satu perkongsian di laman Facebook, seorang lelaki dirakam sedang naik angin…

Keluarga

Smpai ht suami xnak jemput ank dr sekolh dan biarkan ank jln kaki. Hujan lg tu.

assalamualaikum….masuk harini dah 5hari suami x balik…sbb sy suruh die keluar dr rumah sbb die bkn bapak bertanggungjawap. sy mengasuh budak ,dalam sehari sy kena jemput anak2 sekolah dalam 3 kali…suami bdan beruniform..so kerja die ada siang dan malam…time off sy minta tlg jemput anak. tp die bekeras xnak jemput alasan nak rest…padahal die baring…